Konsulentløsninger og rekruttering inden for økonomi og finans

Et af vores fokusområder i Academic Work er kandidater inden for økonomi og finans. Oftest er de studerende på landets universiteter og erhvervsakademier eller også har de taget deres første skridt på karrierestien. Fælles for økonomi- og finanskandidaterne er deres energi, motivation og engagement.

Gennem Academic Work får du kontakt til Young Professionals, som netop består af ambitiøse og resultatorienterede konsulenter, som kan bidrage til og aflaste din virksomhed ved behov.

Kontakt os

Academic Work er et enormt professionelt rekrutteringsbureau. De forstår vigtigheden i relationen mellem bureau og virksomhed, og det betyder, at vi finder de rette kandidater langt hurtigere og med bedre resultater. Jeg vil klart anbefale dem.

Marketing Manager, webCRM

FORDELE VED KONSULENT- OG REKRUTTERINGSLØSNINGER

Kompetent og engageret personale - Academic Works størrelse og vores erfaring inden for økonomi medvirker, at vi hurtigt kan løse dine personalebehov med præcis de kompetencer, din virksomhed behøver.

Identificere fremtidige medarbejdere - Vi hjælper dig med at finde fremtidens medarbejdere, om end du ønsker midlertidig konsulenthjælp eller en fastansat kandidat. Gennem tæt dialog med dig i opstartsfasen minimaliserer vi risikoen for fejlansættelser markant. Hvis du som kunde føler dig usikker på, hvor langsigtet dit personalebehov er, anbefaler vi en konsulentløsning.

Nøje gennemarbejdet rekrutteringsproces - Vi arbejder med udgangspunkt i en kompetencebaseret rekrutteringsproces, hvor du som kunde får mulighed for at kortlægge, hvilke personlige egenskaber og faglige kompetencer, der er vigtige for din virksomhed og for den specifikke stilling.

EKSEMPLER PÅ OMRÅDER HVOR VI LØSER DINE BEHOV

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse nuværende og fremtidige personalebehov.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst udfylde kontaktformularen nedenfor.

Ellers kan du kontakte os på +45 36 17 11 00 eller info@academicwork.dk.

Share article